Joy Jewellery Bali

Geïnspireerd door Bali. Geproduceerd in Bali. Deze collectie die voortdurend veranderd is niet bedoeld om je out fit mee af te stylen maar om iets uit te drukken. Bij elk moment van je leven past een item uit de collectie. Of het nou een vriendschap is die je hebt aangeknoopt, de kracht die je voelt, of gewoon een geluksmoment betreft? De filosofie van ontwerpster Jenny de Blecourt luidt dat iedereen in haar leven iets zou moeten dragen wat op dat moment goed voelt. Jenny zocht en vond ambachtslieden die haar filosofie konden uitvoeren.

De collectie bestaande uit: armbanden, kettingen, ringen, oorbellen en enkelbanden zijn allemaal vervaardigd uit hoogwaardig zilver of zijn hoogwaardig verguld. Kenmerkend voor dit uitbundige merk zijn de speelse hangertjes, fraaie kettingen en veelzeggende symbolen. Stuk voor stuk sieraden waar je blij van wordt.

Foto’s zijn op deze website helaas nog niet beschikbaar, hier wordt nog aan gewerkt. In onze winkel in De Barones in Breda kun je de collectie van Joy Jewellery Bali uiteraard wel bewonderen.

Scroll naar top