Brands

Ti Sento Milano

Sieraden van het Italiaanse merk Ti Sento zijn tijdloos, speels en persoonlijk. Het was het eerste sieradenmerk dat begreep dat vrouwen niet altijd dezelfde combinatie wilde dragen en daarom onder andere ‘aanschuifringen’ op de markt bracht.

Zilveren, gouden of roségouden ringen in verschillende ontwerpen en met verschillende halfedelstenen of zirkonia’s die je naadloos op elkaar kunt dragen en waarmee je eindeloos kunt combineren. Elke collectie van Ti Sento sluit naadloos aan op de vorige collectie en is daardoor altijd goed te combineren. De stijlvolle armbanden, oorbellen en colliers van Ti Sento zijn altijd qua set op elkaar af te stemmen.

Het merk is tijdloos. Chique, Speels, altijd vrouwelijk en is altijd een goed idee om iemand mee te verrassen. Tip. Wil je iemand verrassen met een mooie ring? Probeer dan de ringmaat van diegene te achterhalen. Niets leukers dan een ring die feilloos om een vinger schuift. Toch?

Ti Sento Milano

Ti Sento Sfeerbeelden2
ANI0567GRSMTL0L
PUL1587VRDMTL0M
Ti Sento Sfeerbeelden3
Ti Sento Sfeerbeelden1
Scroll naar top

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.