Brands

Rebel & rose Tierelantijn Breda

Als je muzikant Danny Vera als boegbeeld gebruikt, lees: non-conformistisch, stijlvol, en stoer dan weet je dat je goed zit.

Rebels & Rose, voor mannen- en vrouwen, is een niet alledaags kwalitatief hoogstaand internationaal sieradenmerk die zich richt op mensen die hun eigen koers varen. ‘The free spirits who don’t follow trends but set trends’. De armbanden, ringen en kettingen zijn gemaakt van hoogwaardig leer, halfedelstenen en/of in combinatie met sterling (925) zilver. Veel bekende Nederlanders zijn fan van dit stoere individualistische merk vanwege de onconventionele ontwerpen.

Met een sieraad van Rebel & Rose rock je je outfit en benadruk je je persoonlijkheid. Het heeft een luxueus on-Nederlandse uitstraling met een fijn rauw maar toch ook zacht randje. Niet voor niets kozen ze voor de naam Rebel & Rose. Rebels ten opzichte van Lief.

Rebel & Rose

Rebel en Rose Blue Blue Blue
Rebel en Rose Armcandy
Rebel en Rose Another day Another Rebel
Rebel en Rose Cool Rebel Wrist
Rebel en Rose 15704
Scroll naar top

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.