Brands

Just Franky Tierelantijn Breda

Wat doe je als je een passie hebt voor goud en iets bijzonders wilt toevoegen aan het huidige aanbod? Dan begin je toch gewoon je eigen merk? Just Franky is het Nederlandse merk van ontwerp duo Brenda en Desiree. Zij vertalen jouw wensen naar een uniek sieraad gemaakt door gerenommeerde goudsmeden met jarenlange ervaring.

Door de eindeloze mogelijkheden die dit ontwerp duo in samenspraak met jou maakt ben jij ervan verzekert dat jouw sieraad uniek is op deze wereld. Je kiest uit de collectie het item dat je wilt personaliseren en binnen 7 dagen ontvangt je jouw bestelling in een prachtige cadeauverpakking. Elk ontwerp van Just Franky is van goud. En dus stijlvol, tijdloos en chique.

Foto’s zijn op deze website helaas nog niet beschikbaar. In onze winkel in De Barones in Breda kun je de collectie van Just Franky uiteraard wel bewonderen.

Just Franky

Scroll naar top

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.