Brands

jeh juwels

Een puur Nederlands merk opgericht door twee hele leuke vrouwen (dochter Jacoba Elisabeth Heemsbergen & moeder Coby van Buren), voor andere hele leuke vrouwen.

Elk sieraad is een combinatie van verschillende structuren, organische vormen en altijd verrassend. Jéh Jewels maakt altijd gebruik van hoogwaardige materialen, denk aan 925 sterling zilver, G14k zilver verguld, G14K goud en echte edelstenen en parels.

Ook heel belangrijk voor Jéh Jewels is dat ze hun sieraden laten vervaardigen over de hele wereld maar altijd garant staan voor èn goede arbeidsomstandigheden in de werkplaatsen ter plekke èn voor duurzaamheid. Eerlijke handel dus. FAIR TRADE hoog in het vaandel.

Neem eens een kijkje in de collectie van Jéh Jewels en ontdek niet alleen hoe veelzijdig deze Nederlandse ontwerpers zijn maar ook hoe ze elke seizoen weer weten te verrassen. Origineel én lef. Ingetogen maar altijd met een knipoog. Stoer én vrouwelijk. Een merk waar wij in Nederland trots op mogen zijn.

Jéh Juwels

Jeh Jewels 20042
Jeh Jewels ringen
Jeh Jewels armband GoldFilled
Scroll naar top

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.