Brands

Imotionals

‘Something so small can mean so much’ Geen in het oog springende items. Geen toeters of bellen. Klein maar fijn. Dat is Imotionals. Verfijnde ontwerpen zoals initialen en symbolen vervaardigd van sterling (925) zilver en voorzien van een extra rodium laag om slijtage te voorkomen. Rosé- of geelgouden sieraden van dit merk ontstaan door een laagje goud aan te brengen op het zilver.

Elk item uit deze collectie is van edelmetaal. De hoge kwaliteit van dit merk in samenwerking met hun liefde en passie voor klassieke tijdloze ontwerpen kenmerkt Imotionals. Zoek je iets verfijnds? Iets waarmee je je liefde uit wilt drukken? Er is altijd wel iets in deze collectie waarmee jij laat weten dat je wilt zeggen. ‘Iets kleins kan zoveel betekenen’.

Foto’s zijn op deze website helaas nog niet beschikbaar, hier wordt nog aan gewerkt. In onze winkel in De Barones in Breda kun je de collectie van Imotionals uiteraard wel bewonderen.

Imotionals

Scroll naar top

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.