Brands

Coeur de Lion

Tijdloos èn trendy. Glam èn sporty. De handgemaakte sierraden van Coeur de Lion is, en dat verwacht je dan weer niet, een honderd procent heel bijzonder Duits merk. En dat doen ze goed. Geen goud. Geen zilver maar èchte met zorg uitgezochte edelstenen zoals o.a. agaat, aventurijn, carneool en Lapis Lazuli. Dat in combinatie met hoogwaardig 316L stainless steel (nickelvrij, hoe fijn is dat?) èn hoogwaardige Swarovski® dat zorgt voor een vleugje bling bling.

Coeur de Lion is er voor elk type vrouw. Voor elke gelegenheid. Vind je het leuk om alles matchy matchy te dragen? Oorbellen, colliers èn een bijpassende armband? Een waanzinnig vrolijk of ingetogen gekleurde set waar je de rest van je leven plezier van zult hebben? Dan is dit jouw merk. Niet voor niets wonnen ze in 2018 de German Design Award in de categorie: Luxury Goods and Excellent Product Design.

Foto’s zijn op deze website helaas nog niet beschikbaar, hier wordt nog aan gewerkt. In onze winkel in De Barones in Breda kun je de collectie van Coeur de Lion uiteraard wel bewonderen.

Coeur de Lion

Scroll naar top

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.