Brands

Buddha-to-Buddha

Lekker stoer. Lekker anders en toch herkenbaar voor de kenners. Dat is BuddhaTOBuddha.

BuddhaTOBuddha gebruikt voor zijn sieraden de hoogste kwaliteit 925 sterling zilver. Elk item wordt vervaardigd door een zilversmid en dat maakt elk item uniek. Want dat is waar BuddhaTOBuddha voor staat. Uniek zijn. In jezelf geloven. Doen wat jij wilt. Richting geven aan jouw leven.

Oprichter Batul Loomans vertrok in 1997 naar Bali op zoek naar zingeving en de Joy of Life. Toen hem dat lukte besloot hij dat hij daar iets tastbaars van wilde laten maken. Hij ontwierp een armband. Liet deze door een lokale zilversmid maken en dat was het begin van zijn succesvolle carrière. BuddhaTOBuddha was een feit. Een Life Style.

‘Omarm het leven in al zijn facetten. Vier het leven’. Het is niet voor niets dat de sieraden van dit merk prijken aan de polsen en vingers van bekende zangers (we noemen geen namen maar hij is getrouwd met Leontine Borsato) succesvolle boss ladies, leden van min of meer verboden motorclubs, voetballegendes –Hallo Ruud- èn de bloed knappe succesvolle chef-kok Soenil Bahadoer.

Buddha to Buddha

Dunia Kasma Set 319 S Front 8718997094835
Katja Earstuds 486 8718997021138 1
Chain Big 080 G 8718997010798
Scroll naar top

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.