Brands

Blush-Tierelantijn

Zoek je iets delicaats? Wil je haar ten huwelijk vragen misschien? Iets dat je kunt geven aan je dochter voor haar achttiende verjaardag? Iets wat altijd tijdloos zal zijn? Of zoek je iets om te geven als dank? Of gewoon om aan haar te laten weten dat je van haar houdt? Iets waar je haar mee zult verrassen als ze doodmoe van haar werk thuiskomt en op de bank neerploft? Gewoon om haar ogen op te zien lichten en dat ze beseft dat je haar waardeert? Dat je onwaarschijnlijk veel van haar houdt?

Blush heeft in haar collectie het tijdloze sieraad waar elke vrouw heel erg blij van gaat worden. 14k goud rosé of witgoud, al dan niet in combinatie van de meest hoogwaardige zirkonia’s, ook wel witte saffier genoemd, waar elke vrouw ‘ja’ tegen zegt.

Foto’s zijn op deze website helaas nog niet beschikbaar, hier wordt nog aan gewerkt. In onze winkel in De Barones in Breda kun je de collectie van Blush uiteraard wel bewonderen.

Blush

Scroll naar top

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.