Brands

Bering

Wat gebeurt er als je een parachutesprong maakt in het Noordpoolgebied en overweldigd wordt door de schoonheid van de natuur? De meesten onder ons niets. Hooguit een foto op Instagram dat veel likes op zal leveren. Dit is het verhaal in het kort achter het merk.

Een Deense zakenman, René Kaerskov, maakt deze sprong en zette deze ervaring om in het ontwerp van de eerste horloges van dit merk. Een horloge met een kenmerkend strak design zonder poespas een kras vaste glasplaat en gemaakt van keramiek dat niet alleen anti-allergeen is maar ook hitte-bestendig is.

Kaerskov gaf zijn merk de naam Bering uit eerbetoon aan ontdekkingsreiziger Vitus Bering. Die op zijn beurt onze Bering Standaard Tijd (UTC-11) ontdekte. Vandaar dat Radio Controlled Collection van Bering automatisch verandert van zomer-naar wintertijd. Kijk. Dat is nou een leuk verhaal voor op een feestje!

Bering

Bering
Scroll naar top

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.